ЗИМОВИЙ ПОДАРУНОК!

02 грудня минає 23 роки з дня створення Тернопільського регіонального управління Держмолодьжитла. Впродовж десятків років і до цього часу  Держмолодьжитло виступало та виступатиме надалі відповідальною державною структурою, яка в змозі  запропонувати оптимальні шляхи реалізації мрій сотень молодих сімей, одиноких молодих громадян, педагогічних працівників, учасників АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб про власне житло.

Саме сьогодні, за збігом обставин, укладено перший договір купівлі - продажу житла сім’єю з числа внутрішньо переміщених осіб завдяки реалізації Проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» в Україні.

Це сталося відповідно до проведеного 22 жовтня 2021 року Держмолодьжитлом за участі імплементаційного Консультанта та уповноважених представників Мінреінтеграції відбору переможців з числа кандидатів, що зареєструвалися для отримання пільгового іпотечного кредиту внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною Установою для Відбудови (KfW).

За результатами проведеного відбору двом переможцям в Тернопільській області було запропоновано подати заяви про надання кредиту та необхідні для отримання кредиту документи, визначені Порядком пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 451.

         І вже сьогодні сім’я з числа внутрішньо переміщених осіб стала власником житла завдяки надання пільгового іпотечного кредиту за рахунок коштів гранту.

         Сподіваємось, таких приємних подій буде багато і ще не одна сімя внутрішньо переміщених осіб зможе отримати кредит на придбання житла, зареєструвавшись в цій програмі.

Ознайомлюйтесь з житловими програмами, які реалізовує на території нашої області Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла. Можливо і Вам посміхнеться удача і Ви станете власниками свого житла!!!