З НОВИМ РОКОМ!

Ось і прийшов до завершення такий не простий 2020 рік!

Нелегко було всім перейти на дистанційний режим роботи під час запроваджених Урядом обмежувальних профілактичних  протиепідемічних заходів та обмежень, які вжито через загрозу епідемії короновірусної інфекції та недопущення її поширення на території України.

Але це не завадило проводити консультування та роз’яснювальну роботу стосовно участі громадян в програмах, які реалізовує Регіональне управління Держмолодьжитла.

Протягом року проведено урочисте вручення Сертифікатів на право власності на новозбудоване житло 13-ти сім’ям, які отримали довгоочікуване житло за адресою провулок Генерала М. Тарнавського, 4. Також, здані два об’єкти в експлуатацію, будівництво  яких здійснювали будівельні компанії ТОВ «Тернопільбуд» та ПП «Креатор-Буд». А це ще 12 сімей учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб, педагогічних працівників, молодих сімей та одиноких молодих громадян, які отримали право власності на житло, скориставшись програмами, що реалізовуються регіональним управлінням в Тернопільській області. В результаті співпраці регіонального управління з Тернопільською міською радою розроблена  та прийнята ПРОГРАМА «Доступне житло на 2021 – 2024 роки» м.Тернопіль, яка дасть можливість отримати громадянами  житло, адже наявність власної оселі є запорукою побудови повноцінного майбутнього кожної родини.

2020 складний рік для всіх. Однак, незважаючи на відсутність фінансування з державного бюджету програми кредитування молоді, програми Доступне житло регіональне управління все ж таки змогло потішити декілька сімей отриманням  кредиту  на будівництво (придбання) житла.

Карантинні умови не завадили молодим сім'ям здійснити свою мрію. Молодіжні кредити за рахунок власних коштів Держмолодьжитла, коштів міста Тернополя, які були надані впродовж 2020 року, дозволять покращити житлові умови молодих сімей.

Видача кредитів в умовах карантину - це показник того, що наша робота потрібна людям. 

Ви маєте намір покращити свої житлові умови?

Тоді  скористуйтесь отриманням пільгового довготермінового кредиту молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла за рахунок коштів місцевих бюджетів, або за рахунок власних коштів (статутного капіталу) Держмолодьжитла, інших програм, які реалізовує Регіональне управління Держмолодьжитла.

Ми пройшли цей складний рік, прошли достойно і з оптимізмом дивимось в 2021!

Прийміть щирі вітання з Новим Роком та Різдвом Христовим !

               Нехай Новий рік принесе міцне здоров’я та безхмарне щастя у ваші родини, нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують надійні і справжні друзі.

           Ми будемо раді співпраці з Вами.

Чекаємо Вас за адресою:

м.Тернопіль, вул.М.Грушевського, буд.8, каб. 446.

Зі повагою,

Колектив Тернопільського регіонального управління

ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО