ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ!

14 жовтня відзначаємо свято захисниці нашого народу – Покрови Пресвятої Діви Марії, символічно переплетене з Днем захисника України і Днем козацтва.

Кожен громадянин нашої країни у ці дні має нагоду ще раз промовити теплі й щирі слова про повагу до чоловіків і жінок, оборонців і визволителів рідного краю. Шануймо славні козацькі традиції, віддаймо належне мужності і героїзму захисників рідної землі, давнім традиціям лицарства, справедливості, честі, доблесті й волелюбності.

Особливі слова подяки адресуємо ветеранам війни на Сході України. Ваш подвиг завжди буде взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, щирі побажання здоров’я, миру і довголіття. Схиляємо голови перед загиблими, які віддали життя за Україну…

І, звичайно, Перемоги всім нам. Нехай з нею назавжди прийде Мир на нашу землю!

Держмолодьжитло як інструмент державної житлової політики впроваджує різноманітні механізми державної підтримки громадян на їхньому шляху до власного житла. Серед таких механізмів є і програми забезпечення житлом учасників АТО. З початку бойових дій близько тисячі сімей захисників Вітчизни скористалися можливістю придбати житло через програми Фонду.

Ми й надалі робитимемо всіх залежне від нас, щоб родини воїнів відчували турботу і мали можливість реалізувати своє гарантоване Конституцією України право на житло. Сподіваємося, почує людей і державна влада.

Цього дня від усієї душі бажаємо кожному з вас, щоб успішно вирішувалася не лише житлова, але й усі інші потреби, щоб удома на вас чекали любов, тепло і затишок. Козацького здоров’я вам і надійного тилу! Хай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

 

Зі щирою шаною і кращими побажаннями

від імені колективу Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву –

голова правління

Сергій КОМНАТНИЙ