ВІД ОРЕНДОВАНОГО ЖИТЛА ДО ВЛАСНОЇ КВАРТИРИ.

Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль. Навчання, робота. І весь цей час проживання в орендованому житлі. Така коротка історія Тетяни СИВУЛІ, що за порадою старшого брата, який в свій час скористався однією з державних програм кредитування придбання житла, звернулась до Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з метою отримання кредиту на придбання власного житла.

Отримавши консультацію та дослідивши всі умови кредитування в січні 2023 року Тетяною подано документи для реєстрації кандидатом в позичальники по програмі придбання житла за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла.

А вже сьогодні мрія про власне житло стала реальністю- вона стала власницею затишної однокімнатної квартири в новому будинку та першою позичальницею у 2023 році , що отримала кредит в Тернопільській області відповідно до Порядку надання довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» врегульований ПКМУ від 11.05.2011р. №488 «Питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

Про умови кредитування можна дізнатись:

з нашого сайту https://tr.molod-kredit.gov.ua/,

звернувшись особисто до відділення Держмолодьжитла «Тернопільське регіональне управління» за адресою: вул М.Грушевського, 8 каб 445-446, м. Тернопіль.

зателефонувавши за номерами (0352)430978. (067)1814550.

а також з допомогою сервісів Viber та Telegram.