СВЯТО В РОДИНІ!

В липні місяці поточного року регіональним управлінням надано молодіжний кредит на придбання житла з відсотковою ставкою кредитування на рівні 6 % річних.

Молода сім’я, яка належить до категорії внутрішньо переміщених осіб, скористалась своїм першочерговим правом на отримання кредиту та обрала квартиру в новозбудованому багатоквартирному житловому будинку за адресою м.Тернопіль, вул. Тролейбусна.                                                             

Кредит надано по програмі кредитування молодих сімей та одиноких молодих громадян на будівництво (придбання) житла за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла.

Для бажаючих стати учасниками програми кредитування, яку реалізовує Держмолодьжитло, повідомляємо, що значно спрощені умови для отримання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок коштів Держмолодьжитла

          Для реєстрації по програмі  Вам необхідно заповнити Заяву-анкету про намір отримати довгостроковий пільговий кредит для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок коштів Держмолодьжитла з допомогою сайту Тернопільського регіонального управління Держмолодьжитла:

www. tr.molod-kredit.gov.ua.

На сьогоднішній день це одна з найбільш привабливих  житлових програм,яка передбачає нижчу відсоткову ставку порівняно  з комерційними  банками.

Шанс покращити свої житлові умови є і у Вас.

Звертайтеся до нас за адресою:

м.Тернопіль, вул. Грушевського, 8 , каб. 444, тел. 43-09-78.