ЩИРО ВІТАЄМ З ДНЕМ МОЛОДІ!

 Щиро вітаю з Днем молоді!

i102952

Це свято прекрасної пори в житті кожної людини. Юні роки – незабутні, бо сповнені надій, щастя, радості. Вони лишаються в нашому серці назавжди.

Молодість – це чарівний світ пізнання і самоствердження, спілкування і добрих друзів, любові й романтики. Людина зростає, формується її характер і особисті якості. І вже дуже скоро сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці визначатимуть шляхи розвитку нашої Держави.

Турбота про молоде покоління є важливою частиною державної молодіжної політики. Наш колектив пишається тим, що вже у самій назві Держмолодьжитла закладено наше покликання – допомагати молодим людям здобувати власний дах над головою. А це дуже важливий фактор становлення громадянина і особистості.

Звісно, хочеться, щоб держава активніше і більш системно підтримувала молоді сім’ї. Ми відстоюємо цю необхідність у всіх владних кабінетах. І  переконані, що досягнемо свого. Сьогодні ж хочу привітати всіх тих, хто молодий не лише за паспортом, але й душею. Попереду у вас довгий життєвий шлях. Тож оберіть вірний напрямок – і в добру путь!

 З повагою,

Голова правління Держмолодьжитла                                                           Сергій Комнатний