ЩОДО ОКРЕМИХ ПИТАНЬ ПО КРЕДИТУВАННЮ АТО (ООС) / ВПО.

У зв’язку з початком прийому заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб до регіонального управління Держмолодьжитла почастішали дзвінки від громадян з питаннями щодо можливості скористатись данною програмою.

Надаєм відповіді на  найчастіші питання, які зараз надходять до нашого регіонального управління:

1. Якщо ви реєструвалися в чергу в грудні 2019 року, реєструватися більше не треба. Черга зберігається.

2. Фінансування програми поки що не передбачено.

3. Регіональне управління буде приймати нові заяви-анкети через

- офіційний сайт Тернопільського регіонального управління Держмолодьжитла (вкладка ЖИТЛОВІ ПРОГРАМИ – КРЕДИТ ДЛЯ ВПО ТА АТО(ООС) – ПОДАТИ ЗАЯВУ-АНКЕТУ) посилання:

https://tr.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-dlya-vpo-ta-ato-oos/podaty-zaiavu-anketu

- електрону поштуtr.19@molod-kredit.gov.ua

- пошту: адреса 46021, м. Тернопіль, вул. Грушевського, б.8, каб.446

Оскільки м.Тернопіль віднесено до червоної зони Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла тимчасово на період дії адаптивного карантину працюватиме у закритому режимі та без клієнтів. Прийом заяв на участь у житловій програмі проводитиметься у режиміон-лайн через сайт  tr.molod-kredit.gov.ua,у розділі житлові програми.

4. Реєстрація здійснюється по даті та часу отримання документів. Документи, які подані через електронну пошту – по даті та часу подачі.

5. Заява та анкети будуть активовані на сайті 10.09.2020 року. 

6. Заява та анкети, які надійдуть до 09-00 10 вересня 2020 року для реєстрації не підлягають! 

7. Якщо Ви внутрішньо переміщена особа та учасник АТО (ООС) - Вам потрібно поставити галочку лише в одному пункті на Ваш вибір.

8. В Тернопільське регіональне управління можливо подати заяви-анкети лише у випадку, якщо Ви бажаєте придбати житло в Тернопільській області. Якщо Ви бажаєте придбати житло в іншій області, Вам потрібно звертатися до відповідного регіонального управління. Адреси є на офіційному сайті Держмолодьжитла. За посиланням: https://www.molod-kredit.gov.ua/

9. Крім заяв та анкет не потрібно ніяких документів. Про надання документів Вам буде повідомлено пізніше, коли до Вас дійде черга.

10. Подається заява, анкета кандидата та анкети членів сім’ї (окремо на кожного). Документи повинні бути підписані всіма членами сім’ї. За дітей підписує один з батьків.

11. Заяви, анкети, які заповнені не повністю, не підписані, або мають виправлення до розгляду не приймаються.