ШАНОВНІ ДРУЗІ, ДОРОГІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ!

Прийміть вітання з 29-ою річницею Незалежності нашої держави!

Про нинішнє свято, про його кольори нагадують нам бентежна блакить серпневого неба над Україною і жовтогарячі лани на рідній землі.

Незалежність дається націям Богом, а здобувають її люди. Україна йшла до самостійного буття сотні років, через боротьбу багатьох поколінь, через втрати і здобутки. Ще якихось три десятки років тому можна було лише мріяти про можливість для українців жити у вільній країні – і от ми отримали такий шанс.

Цінуймо ж право жити на власній землі та ні в кого не запитувати права розпоряджатися своєю долею! Пам’ятаймо: Незалежність – це не декларація і не додатковий вихідний, а цінний дар, яким слід вміло скористатися на благо кожного жителя нашої країни. Тож черпаймо мудрість із минулого та відповідально ставмося до нашого майбутнього, яке ми творимо самі!

Згадаймо наших Героїв, які поклали здоров’я чи життя на вівтар Незалежності, віддаймо шану тим, хто сьогодні на східних кордонах захищає мирне небо над нашими головами. Найкращими почестями для захисників Вітчизни є успішна і квітуча Україна. Про це повинен пам’ятати кожен українець, особливо наділений владою.

Тож прийміть від колективу нашої установи побажання миру і затишку у ваших домівках та нашому спільному великому й теплому домі – Україні! І нехай у цьому домі буде й цеглинка від Держмолодьжитла!

Здоров’я вам, наснаги й успішної праці на благо нашого талановитого народу!

 

З повагою,

Голова правління Держмолодьжитла

Сергій КОМНАТНИЙ