ПЕРШИЙ КРЕДИТ В ЦЬОМУ РОЦІ НАДАНО УЧАСНИКУ АТО.

Як і обіцялося, завдяки виділеним коштам Тернопільському регіональному управлінню для надання кредитів за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла, в останні дні лютого місяця оформлено надання молодіжного кредиту.

Молода сім’я учасника бойових дій, який брав участь в антитерористичній операції,  отримала пільговий довготерміновий кредит на будівництво житла за відсотковою ставкою 6 %.

Будівництво даного будинку, а саме  багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та творчими майстернями, здійснюється ТзОВ «Тернопільбуд» за адресою м.Тернопіль, вул. О.Довженка, поз.42, бл.А.

Працівниками регіонального управління проводиться робота з інформування  молодих сімей, одиноких молодих громадян, педагогічних працівників, учасників АТО/ООС , внутрішньо переміщених осіб з питань  кредитування будівництва (придбання) житла відповідно до програм, виконавцем  яких є ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО.

Запрошуємо до співпраці громадські організації ветеранів АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб з Тернопільським регіональним управлінням Держмолодьжитла щодо інформування даних категорій громадян стосовно можливості покращення ними житлових умов проживання.

            Спостерігати за актуальними новинами можна зайшовши на:

Сайт www. http://tr.molod-kredit.gov.ua

Фейсбук Держмолодьжитло Тернопіль.

Графік надання консультацій :

понеділок-п’ятниця із 9.30 до 13.00 та із 13.45 до 16.15, тел. 43-09-78.

Чекаємо ВАС за адресою : м.Тернопіль, вул. Грушевського, буд.8 (каб.444,445).