ПЕРШУ ДЕРЖАВНУ ПІДТРИМКУ НАДАНО !

Тернопільським регіональним управлінням Держмолодьжитла розпочато у 2019 році практичне забезпечення мешканців регіону доступним житлом відповідно доПорядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2018 р. N 819.

Державною фінансовою підтримкою на будівництво житла скористалася сім’я учасника бойових дій, який брав участь в антитерористичній операції.

Це перше в цьому році надання допомоги у вигляді      часткової оплати вартості житла на безповоротній основі від держави.

Державна фінансова підтримка надана на будівництво квартири в багатоквартирному житловому будинку, забудівником якого виступає ТОВ «Тернопільбуд».

Незабаром сімя стане власником довгоочікуваного житла.

Бажаючим покращити свої житлові умови пропонуємо скористатись житловими програми, які реалізовує Держмолодьжитло та  звертатись до Тернопільського регіонального управління Держмолодьжитла за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, тел. 43-09-78 (робочі дні – понеділок – п’ятниця із 8.30 до 13.00 та із 13.45 до 17.15).