ПЕРШОМУ КРЕДИТУ – 20 РОКІВ !

8 жовтня 2019 року виповнилося  двадцять  років з дня підписання першої кредитної угоди  між Тернопільським регіональним відділенням Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та молодими сім’ями, мешканцями м. Тернопіль, які  отримали кредити на будівництво житла та стали першими позичальниками регіонального відділення Фонду.

Впродовж десятків років і до цього часу  Держмолодьжитло виступало та виступатиме надалі єдиною державною структурою, яка в змозі  запропонувати оптимальні шляхи реалізації мрій сотень молодих сімей про власне житло.

Реалізовані управлінням, як регіональним підрозділом Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», державні та місцеві програми кредитування будівництва житла дозволили сотням молодих сімей області поліпшити свої житлові умови, та дають всі підстави стверджувати про дієву підтримку, яку надає держава молодим сім’м та одиноким молодим громадянам регіону. 

Бажаємо регіональному управлінню Держмолодьжитла подальшого динамічного розвитку, реалізації нових концепцій та шляхів реалізації поставлених перед Держмолодьжитлом завдань та цілей, та , звичайно – значного збільшення кількості громадян, які за державної підтримки отримають можливість поліпшити власні житлові умови.