ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ ДОВЖИНОЮ РІК.

Мрії збуваються, якщо цього дуже хотіти.

Після народження третьої дитини у молодої сім'ї  Скляренків з'явилася необхідність у збільшенні житлового простору. Молоді батьки розуміли, що купівля власної квартири є складним завданням, але вирішили спробувати скористатися пільговою програмою від Держмолодьжитла.

Подавши документи та вибравши житло наприкінці лютого 2022 року багатодітна сім'я отримала бажане рішення про надання довгострокового пільгового кредиту на придбання житла. А вже на наступний день почалися жахливі події - збройна агресія проти нашої Держави, через яку призупинились всі програми кредитування.

Але мрія про власне , затишне та просторе житло не полишала Віталія та Катерину в спокої.

Після відновлення кредитування Держмолодьжитлом у лютому 2023 року нова спроба придбати житло,  але знову невдала., через відсутність житла, яке задовільняло би вимоги всієї сім’ї.

         І знов пошуки житла, і знов перегляд пропозицій на ринку. На цей раз докладені впродовж року зусилля не стали марними і сьогодні завершивши всі документальні процедури молода та багатодітна родина Скляренків стали власниками квартири в центральній частині міста, отримавши пільговий кредит з терміном погашення 20 років з допомогою однієї з програм Держмолодьжитла.

Мрієте про власне житло, але не можете зібрати достатньо коштів? Можливо програми Держмолодьжитла саме те,що Вам потрібно?

Більше інформації можна отримати:

з нашого сайту https://tr.molod-kredit.gov.ua/,

звернувшись особисто до відділення Держмолодьжитла «Тернопільське регіональне управління» за адресою: вул М.Грушевського, 8 каб 445-446, м. Тернопіль.

зателефонувавши за номерами (0352)430978. (067)1814550.

а також з допомогою сервісів Viber та Telegram.