ОЧІКУЄМО НА START!

Розпочався 2021 рік.

Протягом січня визначені суми коштів, які будуть виділені на програми, що адмініструє Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла та помісячні розписи їх надходжень.

Прикро, що на програми надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла та надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла поки що коштів в бюджеті на 2021 рік не передбачено.

Але це тільки початок року і ми маємо надію, що при коректуванні бюджетів всіх рівнів будуть передбачені та збільшені видатки на реалізацію всіх програм.

Не зважаючи на те, що кошти не закладені - управлінням продовжується робота з реєстрації бажаючих взяти участь в програмах.

На програми кредитування молодіжного житлового будівництва в Тернопільській області за рахунок коштів обласного та міського бюджетів, кредитування будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла фінансування  передбачено і вже з лютого місяця має розпочатись надходження коштів.

Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла пропонує усім тим, хто зареєстрований по даних програмах актуалізувати (поновити) свої дані, а тим хто ще не встиг –поспішити зареєструватись.

            Спостерігати за актуальними новинами можна зайшовши на:

Сайт www. http://tr.molod-kredit.gov.ua

Фейсбук Держмолодьжитло Тернопіль.

Графік надання консультацій :

понеділок-п’ятниця із 9.30 до 13.00 та із 13.45 до 16.15, тел. 43-09-78.

Чекаємо ВАС за адресою : м.Тернопіль, вул. Грушевського, буд.8 (каб.444,445,446).

Тел. (0352)430978

 

PS:   Реєструйтесь, отримуйте, будьте власниками свого житла!!!

         Це можливо зробити ВЖЕ сьогодні!

Прочитав сам – пошир далі!!!