НОВОРІЧНІ НОВИНИ !

Коли наближається кінець року всі очікують сюрпризів та подарунків, приємних подій!

Приємним видався сьогоднішній день і для ПІНО Ганни Олександрівни - учасниці відбору переможців з числа кандидатів, що зареєструвалися для отримання пільгового іпотечного кредиту внутрішньо переміщеними особами за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною Установою для Відбудови (KfW).

17 листопада 2021 року Держмолодьжитлом за участі імплементаційного Консультанта та уповноважених представників Мінреінтеграції був проведений відбір переможців з числа кандидатів. Переможцю було запропоновано подати заяву про надання кредиту та необхідні для отримання кредиту документи, визначені Порядком пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 451.

І ось цей день настав! Вже в минулому пошук житла, збір документів. Сьогодні переможницею з числа внутрішньо переміщених осіб пройдений останній крок до втілення мрії – отримання власного житла, - підписано договір купівлі – продажу нерухомого майна.

Власниця довгоочікуваного нерухомого майна продовж 20 років буде сплачувати кредит та відсотки за житло, в якому буде проживати!

Вітаємо переможницю і з Днем ангела, який вона святкує сьогодні.

Сподіваємось, таких приємних подій у неї буде багато і ще не одна сім’я внутрішньо переміщених осіб зможе отримати від неї інформацію, як  отримати кредит  на придбання житла та зареєструватись в цій програмі.

А всім охочим покращити свої житлові умови наголошуєм - ознайомлюйтесь з житловими програмами, які реалізовує на території нашої області Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла. Можливо і Вам посміхнеться удача і Ви станете власниками свого житла!!!