КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНА. МОЛОДЬ. СВІТ»

1 березня 2019 року Всеукраїнська асоціація «Укрмолодьжитло» спільно з Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництвупроведуть конференцію «Україна. Молодь. Світ».

 Йтиметься про шляхи вирішення проблем у сфері забезпечення житлом і гідним робочим місцем молодих громадян України на тлі масового відтоку молоді з країни. Мета заходу – привернути увагу до ключових проблем сучасної молоді та сприяти пошуку реальних можливостей їх вирішення.

 Панельну дискусію «Перше робоче місце: Держава, роботодавець, молодь» модеруватиме представник Ради Федерації роботодавців України. Заплановані виступи представників Федерації профспілок України, Державної служби статистики України, міжнародних і національних неурядових організацій – Данської ради у справах біженців, Міжнародної організації з міграції, Національної молодіжної ради України.

 Панельну дискусію «Житло для молоді: можливості та виклики» модеруватиме голова правління Держмолодьжитла. Виступатимуть представник Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнської асоціації «Укрмолодьжитло», Європейської економічної комісії ООН, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та інші промовці.

Дата і час проведення: 01 березня 2019 року, 10:00 год. – 13:30 год.

 

Місце проведення: Київ,вул. Андрія Малишка, 1готель «Братислава», конференц-зала «Червона».

 

Акредитація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

Довідковий тел. для ЗМІ: (044) 275-56-68.

E-mail: pressa@fhb.kiev.ua

Прес-служба Держмолодьжитла.