ДО УВАГИ МОЛОДИХ СІМЕЙ ТА ОДИНОКИХ МОЛОДИХ ГРОМАДЯН!

Питання придбання власного житла є важливим для кожного, особливо для молоді. В них тільки починається кар’єра, стартує бізнес, народжуються діти. В результаті з’являються додаткові витрати на життя і накопичити на власну квартиру важко. Аби вирішити це питання держава дала можливість молодим сім’ям отримати пільгові кредити на житло.

За рахунок  збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» на169 млн 883 тис. грн. молоді громадяни, які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов або у яких відсутнє у власності житло, або мають у власності житлову площу не більше 13,65 м2 , мають можливість придбати житло у кредит на пільгових умовах з відсотковою ставкою у  розмірі 10% річних. 

Якщо Ви потребуєте поліпшення житлових умов та бажаєте отримати кредит на пільгових умовах, додаткову  інформацію стосовно процедури кредитування  ВАМ нададуть в Тернопільському регіональному управлінні Держмолодьжитла  за адресою: : м.Тернопіль, вул. Грушевського, буд.8 (каб.444,445,446).

А також  на:

Сайт www. http://tr.molod-kredit.gov.ua

Фейсбук Держмолодьжитло Тернопіль.

Графік надання консультацій :

понеділок-п’ятниця із 9.30 до 13.00 та із 13.45 до 16.15, тел. 43-09-78.

Чекаємо ВАС !