ТЕРМІНИ БУДІВНИЦТВА ДОТРИМАНІ!

Раді повідомити про завершення будівництва та введення в експлуатацію чергового житлового об’єкта, а саме: багатоквартирного житлового будинку з творчими майстернями по вул. Тролейбусна,4 в м. Тернополі (позиція 3), який споруджено будівельною фірмою ТОВ «Тернопільбуд»

ТОВ «Тернопільбуд» - сучасна будівельна компанія, яка успішно працює на ринку будівництва  та зарекомендувала себе як надійний та відповідальний партнер і сумлінний забудовник, який вчасно та у повній мірі виконує свої зобов’язання.

У десятиповерховий, 114-ти квартирний житловий будинок Тернопільським регіональним управлінням Держмолодьжитла було інвестовано кошти за державною програмою «Доступне житло» - 7 квартир, за обласною програмою кредитування молодіжного житлового будівництва – 1 квартира, та за програмою «Будівництва (придбання) доступного житла у місті Тернополі на 2018-2020 роки» - 2 квартири.

Завдяки програмам, які реалізовує Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла  десять сімей отримали таке омріяне житло.  

Вітаємо мешканців будинку та бажаємо щасливого майбутнього у новій оселі!

 

                Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла

консультує за адресою : м.Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8;

4 пов.; 444 каб.; тел. 43-09-78.