ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ДОБРОБУТУ ЛЮДЕЙ!

Приємною стала звістка для сімей м. Тернополя про те, що нещодавно Державною архітектурно-будівельною інспекцією виданий сертифікат, який засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта,  а саме блок-секції № 34-35-36 за ГП "Будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та об'єктів комерційного призначення, гаражами і стоянками автотранспорту по вул. Київська-Генерала М. Тарнавського в м. Тернополі", будівницво  якого здійснювало ТОВ "Тернопільбуд".

ТОВ «Тернопільбуд» - сучасна будівельна компанія з будівельними, будівельно-монтажними, спеціалізованими будівельними управліннями, підприємствами будівельної індустрії, основними і допоміжними виробництвами. Вона успішно працює на ринку будівництва  та зарекомендувала себе як надійний та відповідальний партнер і сумлінний забудовник, який вчасно та у повній мірі виконує свої зобов’язання.

Завдяки державній програмі “Доступне житло” Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла змогло надати  мешканцям регіону Державну фінансову підтримку на будівництво житла.

Вісім сімей здійснили свою мрію – отримали у вказаному житловому будинку довгоочікуване житло, скориставшись державною програмою Доступне житло,  відповідно доПорядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2018 р. N 819.

Покращити свої житлові умови змогли 3 сім’ї учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, 3 сім’ї внутрішньо переміщених осіб та 2 сім’ї, які потребують покращення житлових умов.

Вітаємо новоселів!

 

Ознайомлюйтесь з житловими програмами, які реалізовує на території нашої області Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла в розділі "Житлові програми"